7 pikat e Bashes që vendi të shpëtojë nga kolapsi

7 pikat e Bashes që vendi të shpëtojë nga kolapsi

Arta Marku refuzon që të hetojë gjyqtarët dhe prokurorët e larguar nga Vettingu

Arta Marku refuzon që të hetojë gjyqtarët dhe prokurorët e larguar nga Vettingu

Skandal shtetror/ Greqia përdor KPK për të shkarkuar kryetarin e gjykatës së lartë

Skandal shtetror/ Greqia përdor KPK për të shkarkuar kryetarin e gjykatës së lartë

Kryeministri i lutet LSI për votat e Magjistraturës

Kryeministri i lutet LSI për votat e Magjistraturës

Presidenti Trump për një vit bëri seks me modelen playboy

Presidenti Trump për një vit bëri seks me modelen playboy

19 nga 23 lojtarët e Francës, emigrantë. A do ta ulë fitorja racizmin?

19 nga 23 lojtarët e Francës, emigrantë. A do ta ulë fitorja racizmin?

Ka ardhur koha, Doktor!

Ka ardhur koha, Doktor!

Politika

Kuvendi shtyn për në shtator projektligjin për magjistratët

TIRANE- Kuvendi ka mbajtur sot seancën e fundit për këtë sesion, ndërsa opozita nuk mori pjesë. Deputetët e mazhorancës kanë votuar pr.ligjet e parashikuara...

Opinion

Godina e Teatrit është një copëz parajse në ferrin që jetojmë!

JORIDA TABAKU Në Tiranë, nga të vjetrit, rëndom mund të dëgjosh historinë e gjyqit që Musa Juka (atëbotë ish-krahu i djathtë i mbretit Zog) humbi...

SPORT

KULTURE

Kur gurët janë më shumë se thjeshtë copëza të shkërmoqura, zbulohet...

Ndonjëherë, gurët janë më shumë se sa thjesht copëza të shkërmoqura toke. Ndonjëherë ata japin detaje mbi të kaluarën apo të ardhmen e planetit...

Dossier

SPECIALE

Fjalimi i fundit madhështor i Gjergj Kastriotit

Fjalimi i më poshtëm është marrë nga libri i autorit Stephan Zannowich, me titullin « Le Grand Castriotto d’Albanie, Histoire ». Teksti prej 131...

SONDAZHE

SHOWBIZ

VIDEO