Aktori i njohur i dëshpëruar: Në këtë vend, ne nuk bëmë dot kurrë lekë

0

Zef Deda është një ndër aktorët më të njohur të humorit shkodran.

Megjithatë, ai ka një peng.

“Në këtë jetë i bëmë të gjitha si artistë, por lekë nuk bëmë dot kurrë”, ka thënë ai në një intervistë televizive.

Kjo është një e vërtetë e madhe e artistëve të moshës së tij, të cilët i kanë dhënë shumë artit shqiptar, por nga ana monetare kanë përfituar shumë pak.

Madje shumë prej tyre kanë vdekur të varfër dhe azileve, si fjala vjen aktori i madh Agim Qirjaqi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.