Arben Ahmetaj në Kuvend, Edi Rama e Enver Hoxha, njësoj

0

Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Arben Ahmetaj është thirrur në interpelancë nga deputeti Erjon Braçe.

Ndërsa po mbante fjalën e tij Ahmetaj për të vlerësuar punën e qeverisë Rama bëri dhe një paralelizëm.

“Stadiume në këtë vend janë ndërtuar vetëm në ‘kohën e Enverit’, kështu i referohemi, në 1980-n.

Që nga ajo ditë, stadiume janë ndërtuar vetëm në mandatin ‘Rama 1’, dhe vazhdojnë në mandatin ‘Rama 2’ dhe jam i bindur që do vazhdojnë në mandatin ‘Rama 3’, ka thene Ahmetaj.

Siç duket për ministrin e Financave, Edi Rama dhe Enver Hoxha janë njësoj, e kjo jo vetëm nga ndërtimi i stadiumeve por edhe per te tjera gjera.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.