Burracakë!

Ilir Yzeiri/  Protesat e së shtunës, për fat të keq, prodhoi një star të ri, njeriun simbol të tranzicionit të përgjakshëm shqiptar, Sali Berishën dhe arrestimin e disa dhjetëra…
Read More...