Browsing Category

Editorial

Asnjë hap pas

Nga Red Varaku - Edi Rama tashmë është i larguar dhe zgjedhjet e parakohshme janë në prag. Lulzim Basha shumë shpejt do të jetë kryeministri i shqiptarëve. Ata që deshën largimin…
Read More...