Browsing Category

Editorial

Një gjysmë Brexit

AUTORI:KIM LANE-SCHEPPELE Me një gjysmë-Brexit, Britania e Madhe mund të nderonte referendumin dhe të lejonte çdo pjesë të Britanisë së Madhe të merrte atë për të cilën votoi.…
Read More...