Browsing Category

Editorial

Trasferimi i fajit

Ndoshta nuk është harruar ende momenti kur zoti Bode, i sapo rënë nga pushteti dhe kur askush nuk mund të ëndërronte se ai do të kthehej i fuqishëm si më parë, në presionin se, për…
Read More...