Browsing Category

Analiza

Një spiun… si Batoni

Sa më serioz bëhet plani për ndarjen e Kosovës, aq më aktiv është ai. Nuk është fjala për Hashim Thaçin. As për Edi Ramën. Jo e jo për Aleksandër Vuçiqin. Është një mekanizëm i poshtër,…
Read More...

Sala Saliu

Ama po e pyete tjetrin; Cili është Kryetari i Partisë Demokratike ? dhe të tha “Saliu”, tabloja është krejt tjetër. Përpara ke një monstër. Nëse nuk ka qënë vetë spiun sepse është tepër…
Read More...