Browsing Category

Opinion

Rama, grusht shteti?!

Nga Artur Zheji - Kryeministri është këto orë në shkumëzim të plotë. Ka plotësisht të drejtë ay, shahisti, që mburrej deri dje: “se ishte tre lëvizje para!” kundrejt të gjithëve.…
Read More...

Kufiri i çmendurisë

Nga Luçiano Boçi - Si kurrë më parë në vendin tonë çmenduria, budallallëku e hajvanllëku, si vektorë të së keqes, të mishëruara tek një person, janë bërë bashkë dhe drejtojnë…
Read More...