Politike

Home Politike

Lajmet e fundit

4 shenjat që ju tregojnë se dhimbja e kokës është serioze

Ashtu si të gjitha gjendjet shëndetësore që përfshijnë dhimbjet, edhe ato të kokës janë të vështira për t’u kategorizuar. Një dhimbje koke që dikush mund...

Vdes në moshën 113-vjeçare burri më i vjetër i botës

Burri më i vjetër i botës ka vdekur në shtëpinë e tij, në ishullin kryesor në veri të Japonisë, Hokkaido, në moshën 113-vjeçare. Familja e...

Njihuni me shtetin që ka më shumë biçikleta se njerëz

Me 17 milionë banorë dhe 23 milionë biçikleta, Holanda tashmë zyrtarisht ka më shumë nga këta të fundit se sa njerëz. Nisur nga kjo, ajo...

VIDEO! Momenti kur Mustafa Nano thotë se është gay: Hera e...

Analisti dhe gazetari i njohur, Mustafa Nano tronditi jo pak publikun me deklaratën e tij se kishte shkuar për herë të parë me një...

Kështu mund t’i shpëtoni jetën dikujt që ka pësuar para-infarkt

Gjilpërët mund të shpëtojë jetën e pacientit në rast të parainfarktit. Kjo këshillë është dhënë nga një profesor kinez, i cili thotë se gjithmonë...