Çështja Xhafaj, oficerët gjyqësorë zbarkojnë në PD

0

Pas publikimit të audiopërgjimit të vëllait të Agron Xhafajt, oficerët e policisë gjyqsore kanë zbarkur në PD.

Kjo për të marrë audiopërgjimin ku dilte emri i vëllait të ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj, Agronit, i cili fliste me një person që quhej bashkëpunëtori X për një cështje trafiku droge.

Pas publikimit të këtij materiali, opozita kërkon shkarkim e Xhafajt si ministër i Brendshëm.

Agron Xhafaj përmes avokatit të tij depozitoi në Prokurori një kallëzim penal për 3 zyrtarët e PD, pasi pretendonte se ata kanë sajuar prova dhe se në audio nuk eshte aspak zeri i tij.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.