Deputeti grek për Kaçifas: Do ketë pasur ndonjë çrregullim mendor…

0

Deputet grek i partisë qeversëse, SYRIZA, Niko Filis ka deklaruar sot se Kostandino Kacifas që u vra në Shqipëri nuk meriton të trajtohet si hero.
Në një intervistë për median greke ai thotë se Kacifas ka pasur armë me vete dhe është sjellë njëlloj sikur të kishte çrregullime mendore. “Është e pakonceptueshme të marrësh një kallashnikov dhe të qëllon kur të njëjtën ditë feston zyrtarisht me qeverinë shqiptare. Cili është qëllimi, për të bërë një politikë tjetër të jashtme dhe në një ceremoni shtetërore?”, – tha Filis.
Ai shtoi se ende nuk i kuptonte në mënyrë logjike veprimet e Kacifasit. “Një qytetar me kallashnikov fillon dhe gjuan. Çfarë do të thuash me këtë veprim? Ai nuk ishte hero, ai tha se e mbështeste flamurin, kur nuk kishte rrezik për flamurin atje, atje kishte 300 flamuj”, – tha deputeti grek.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.