Home Te ndryshme E dinit pse çanta duhet mbajtur në krahun e majtë

E dinit pse çanta duhet mbajtur në krahun e majtë

0

Ka disa rregulla, të cilat nuk janë të shkruara, por që herë pas herë zbatohen nga të gjithë njerëzit për shkak të mirësjelljes dhe një kulture të mirë të krijuar në shoqëri.

Nëse dëshironi që të lini përshtypjen e duhur te njerëzit e tjerë, duhet t’i dini disa rregulla bazike të mirësjelljes.

Njëra nga këto rregulla që nuk duhet ta harroni, është ajo që çantën duhet ta mbani në krahun e majtë.

Në ndonjë ngjarje shoqërore, dora juaj e djathtë duhet të jetë e lirë.

Kjo për shkak se me dorën e djathtë i përshëndetni njerëzit dhe kështu gjithmonë do të jeni më të lirë apo gatshëm që t’u afroheni atyre.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.