Flokët e reja të Fellainit

0

Marouane Fellaini njihet për modelin e tij të flokëve të çuditshëm, por duket se nuk kishim parë gjë akoma.

Futbollisti belg i Manchester United na ka habitur me disa modele radikale flokësh për setin fotografik të revistës “GQ Style”.

Në një nga fotot, Fellaini duket si Miushi Miki dhe me siguri që nuk do të vonojnë “meme”-t tallëse në rrjet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.