Gjirokastër/ Materialet zgjedhore shpërndahen në KZAZ me makina ushtrie

0

Kanë mbërritur në Gjirokastër materialet zgjedhore në Komisionet Zonale të Administrimit të Zgjedhjeve të Bashkisë së qytetit.

Pamjet tregojnë se këto materiale janë transportuar nga mjete të ushtrisë dhe të Policisë së Gjirokastrës.

Gjatë ditës së sotme, procesi i shpërndarjes së materialeve ka vijuar i qetë dhe nuk janë shënuar përplasje mes përkrahësve të opozitës së bashkuar joparlamentare dhe forcave policore.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.