Home Kryesore Irfan Hysenbelliu pritet nga kryeministrat e Maqedonisë dhe Kosovës. Ç’po projekton?

Irfan Hysenbelliu pritet nga kryeministrat e Maqedonisë dhe Kosovës. Ç’po projekton?

0

Irfan Hysenbelliu është një nga biznesmenët kryesorë të Shqipërisë. Jo vetëm që zotëron biznese të rëndësishme, por ka në pronësi një prej grupmediave më të rëndësishme shqiptare, ku në krye përmenden televizioni news24 dhe gazeta “Panorama”.

Hysenbelliu, si çdo biznesmen VIP, ka projektet e tij, por synimi për zgjerim në Rajonin e Ballkanit Perendimor, përfshirë Maqedoninë dhe Kosovën, mbetet një tregues ekspansioni financiar i biznesit shqiptar.

Sikur Irfan Hysenbelliu të kishte shkuar në Maqedoni dhe Kosovë thjesht në punët e tija, nuk do të ishte lajm. Por biznesmenin shqiptar e ka pritur personalisht kryeministri i Maqedonisë Zoran Zaev dhe më pas ai takuar me kryeministrin e Kosovës Ramush Haradinaj.

Pyetja mbetet: Pse u prit Irfan Hysenbelliu nga kryeministrat e Maqedonisë dhe Kosovës në një ditë? Çfarë nuk tregon Hysenbelliu që ai u prit kaq shpejt?

Plan biznesi apo takime me motive të tjera rajonale?

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.