Kim Kardashian ju përvëlon me paraqitjen për revistën “Elle”

0

Këto vitet e fundit kanë qenë shumë intensive për Kim Kardashian.

Krahas asaj që ka arritur shumë suksese në karrierë, ajo ka punuar edhe në jetën familjare ku tashmë është bashkëshorte dhe nënë e tre fëmijëve.

Tashmë Kim Kardashian do të jetë pjesë e kopertinës së revistës ELLE për muajin prill, duke folur më shumë për fëmijën e tretë dhe karrierën e saj.

Madje ajo ka folur edhe për planet e saj për të ardhmen e saj në botën e televizionit.

Për fund, Kim në fotografitë e realizuara dukej më tepër se seksi, ajo dukej “përvëluese”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.