Kujdes, mos e mbani celularin në këto vende

0

Shumica e atyre që njohin, por mbase edhe ën vetë mund të bëjmë pjesë në personat që e mbajnë celularin gjatë gjithë kohës pranë kokës.
Janë disa vende ku nuk duhet ta lëmë kurrë telefonin pasi rrezatimi i lartë është i dëmshëm dhe mund të na lërë pasoja të parikuperueshme.

Në shtrat, afër jastëkut: Do të zgjoheni keq dhe për më tepër do të ndjeni dhimbje koke për shkak të rrezeve të dëmshme.

Afër lëkurës së fytyrës: Do të dëmtoni lëkurën, pasi bakteret në telefon transmetohen menjëherë.

Afër të vegjëlve: Ndonjëherë janë mjeti i duhur i shpërqendrimit për ta, por dëmi që shkakton në trupin e tyre është shumë më i madh. Rrezatimet e telefonit janë të dëmshme.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.