Pamje të frikshme/ Stuhia e rërës mbulon qytetin në SHBA

0

Stuhia e Monsoonit goditi Phoenix-in në SHBA të enjten në mbrëmje. Moti Kombëtar njoftoi se gjatë stuhisë shikimi ishte zero.

Stuhia ishte mbi 110 milje e gjerë dhe mbi një kilometër të lartë. Sipas portalit atfamily.comnjë nga fshatarët tha se gjatë 50 viteve të fundit ai nuk ka parë ndonjë gjë të tillë.

Shikoni videon e stuhisë së madhe ranore që mbulon qytetin.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.