Parashikimi/ Eksperti italian jep dy ndeshje ‘X’, ja skedina për sot

0

Sot luhen ndeshje të rëndësishme dhe Stefano Palmieri, i cili formulon parashikimet e ndeshjeve të futbollit te prestigjiozja sportive italiane “Calciomeracto”, fokusohet duke parashikuar 3 duele për skedinën e sotme:

Ja skedina sipas tij:

Hannover-Wolfsburg X (koeficienti 3,40)

Strasburgo-Lilla X (koeficienti 3,25)

Koeficienti total: 11

Kujdes: Ne nuk mbajmë asnjë përgjegjësi për parashikimin pasi në baste asgjë nuk është e sigurt. Këshillat tona bazohen tek specialisti italian Stefano Palmieri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.