Presidenti Meta: Arbëreshët janë krenaria e kombit tonë

0

Presidenti i Republikës, Ilir Meta po vijon vizitën zyrtare në Kalabri (Itali), në kuadër të Vitit Mbarëkombëtar të Gjergj Kastriot, Skënderbeut.

Në një shënim në Facebook, Presidenti Meta shprehet i emocionuar nga pritja tepër e ngrohtë dhe vëllazërore e arbëreshëve në Lungro të Kalabrisë.

Arbëreshët janë krenaria e kombit tonë”, thekson Meta.

Postimi i plotë i Presidentit Ilir Meta

Shumë i emocionuar nga pritja tepër e ngrohtë dhe vëllazërore e arbëreshëve në Lungro të Kalabrisë. Arbëreshët janë krenaria e kombit tonë!🇦🇱

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.