Presidenti Meta vazhdon vizitën te arbereshët e Italisë

Presidenti Meta vazhdon vizitën në Itali në zonat arbereshe. Pas takimeve të sotme Presidenti shkruan:

Sot në Casalvecchio, në rajonin e Puglias, mes arbëreshëve tanë të mrekullueshëm. I nderuar dhe shumë i emocionuar për mikpritjen vëllazërore dhe të ngrohtë! 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.