Protesta, Ambasada e SHBA-së: Refuzoni dhunën, tregohuni të përmbajtur

0

TIRANE- Pak orë pas nisjes së protestës së opozitës para Parlamentit, Ambasada e SHBA në Tiranë ka kërkuar nga qytetarët që protestojnë që të ushtrojnë paqësisht të drejtën e tyre për t’u mbledhur dhe të refuzojnë dhunën.

Gjithashtu ambasada e SHBA në Tiranë i bën thirrje qeverisë dhe forcave të sigurisë që të tregohen të përmbajtur.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.