Provimi i Letërsisë, humb ndjenjat një maturante

0

Mijëra maturantë japin sot provimin e Gjuhes Shqipe dhe Letërsisë.

Por në gjimnazin ‘Ismail Qemali’ në Tiranë ka ndodhur një incident.

Një maturante ka humbur ndjenjat gjatë mëngjesit të sotëm.

Është dashur ndërhyrja e mjekëve që adoleshentja të qetësohej.

Ajo është shoqëruar për në urgjencë, ku është nën kujdesin e mjekëve.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.