Home Rajon Publikohet pasuria e Behgjet Pacollit, detaje nga të dhënat e politikanit

Publikohet pasuria e Behgjet Pacollit, detaje nga të dhënat e politikanit

0

Behgjet Pacolli, zëvendëskryeministri i Kosovës, vazhdon të jetë politikani më i pasur në Kosovë. Në deklarimin e pasurisë, ai ka deklaruar pasurinë e tij shumë milionëshe me shumicën e pasurisë së paluajtshme jashtë vendit.

Ai ka deklaruar në total pasuri të paluajtshme dhe të luajtshme më shumë se 200 milionë e kapital të kompanive ku është pronar më shumë se 400 milionë euro. Pacolli miliona euro ka edhe para të gatshme nëpër banka. Në total ai ka rreth 6 milionë euro në banka, dhe 355 mijë dollarë.

Hyrje vjetore ai ka deklaruar dividentin në vlerë totale prej 5.3 milionë eurosh dhe interesin e depozitave prej 130 mijë euro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.