Skedina e ekspertit italian, ja ndeshjet e Championsit që iu bëjnë me para

0

Sot luhen ndeshjet e radhës në “Champions League” dhe Stefano Palmieri, i cili formulon parashikimet e ndeshjeve të futbollit te prestigjiozja sportive italiane “Calciomeracto”, fokusohet duke parashikuar 4 ndeshje për skedinën e sotme:

Napoli-Liverpool 1 (koeficienti 3.50)

Psv-Inter gol ( koeficienti 1.57)

Atletico Madrid-Club Brugge 1 ( koeficienti 1.33)

Borussia Dortmund-Monaco 1 (koeficienti 1.40)

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.