Skedina/ Luani këto lojë dhe fitoni 650 euro me vetëm 10 euro

0

Sonte do të zhvillohen ndeshjet disa ndeshje ne ligat evropiane.
Sot do të ketë disa ndeshje që do të dhurojnë spektakël, por që duke mos lënë anash edhe pjesën tjetër.Bastoret botërore kanë dhënë parashikimet e tyre për ndeshjet që do të zhvillohen sonte

Këto 6 ndeshje kanë koeficientin 65, që i bie që me 10 euro mund të fitoni 650 euro.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.