Sot dhe nesër, ja cilat janë 26 zonat ku nuk do të ketë energji elektrike më kryeqytet

0

OSSHE nëpërmjet një njoftimi zyrtarë ka bërë me dije, se për shkak të punimeve për rikonstruksionin e kabinave në Tiranë, do të vijojnë ndërprerjet e energjisë elektrike në disa zona. Në këtë njoftim jepen 26 rrugë dhe oraret kur do të mungojë energjia në kryeqytet, për ditën e sotme dhe nesër më 20 korrik.

Oraret dhe zonat ku do të ketë ndërprerje të energjisë:

08:30-14:00 rruga ‘Kongresi i Lushnjes’

09:00-11:00 zona Yrshek

09:00-12:00 rruga ‘Gëzim Kaceli’, rruga ‘Pandi Stillu’, rruga ‘Petro Marko’, rruga ‘Haxhi Hysen Dalliu’

09:00-13:00 rruga ‘Ndre Mjeda’

09:00-14:00 rruga ‘Ylbere Bylykbashi’, rruga e Kavajës

09:00-16:00 rruga ‘Myslym Keta’, rruga ‘Njazi Meka’

09:30-15:00 rruga ‘Ferit Xhajko’, rruga ‘Haxhi Hysen Dalliu’

11:00 -15:00 zona Fushë Mëzez

12:00-15:00 rruga ‘Agallia Tako’

20 Korrik

08:30-14:00 rruga ‘Ylbere Bylykbashi’

09:00-12:00 rruga ‘Selaudin Bekteshi’ pranë rrugës ‘5 Maji’, rruga ‘Gëzim Kaceli’, rruga ‘Pandi Stillu’

09:00-13:30 rruga ‘Kongresi i Lushnjes’

09:00-16:00 rruga ‘5 Maji’, rruga ‘Njazi Meka’, rruga ‘Myslym Keta’

09:30-15:00 rruga ‘Siri Kodra’

12:00-15:00 rruga ‘Agallia Tako’

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.