Home Tags Albert Ajnshtajni

Tag: Albert Ajnshtajni

Letra që Ajnshtajni i dërgoi të bijës: Ja kush është Zoti

Albert Ajnshtajni u lind më 14 mars të vitit 1879, ndërsa ishte fizikani dhe njëri nga shkencëtarët që e njeh e gjithë bota, ka...

Letra që Ajnshtajni i dërgoi të bijës: Ekziston një forcë kaq...

Albert Ajnshtajni u lind më 14 mars të vitit 1879, ndërsa ishte fizikani dhe njëri nga shkencëtarët që e njeh e gjithë bota, ka...