Home Tags Bedri Islami

Tag: Bedri Islami

Bularati, ekstremisti, Dule dhe politika

Nga Bedri Islami Në Bularat, një fshat shqiptar i banuar me minoritarë, ku pak ditë më parë, nga forcat speciale, u vra ekstremisti grek Kafica,...

Në nderim të profesorit tim të letërsisë, Hasan Lekaj

Bedri Islami Atë ditë të largët shtatori të vitit 1966, kur sapo kisha nisur rrugën e gjimnazistit dhe në klasë hyri profesori i ri i...