Home Tags FITIM ZEKTHI

Tag: FITIM ZEKTHI

Babale-Xhafaj, antiprova dhe ç’rrezikon PD

FITIM ZEKTHI/ Kjo që po ndodh me çësh tjen “Babale-Xhafaj” është e tmerrshme. Politika, për definicion, është ajo lloj veprimtarie, thotë Harold i Grupit...

Ç’tregojnë hartimet e gjimnazit të Edi Ramës

FITIM ZEKTHI Në çdo vend të botës, analistë, opinionistë, studiues të shkencave politike etj. vazhdimisht marrin në shqyrtim gjuhën që përdorin politikanët për të kuptuar...