Home Tags Flogert Muça

Tag: Flogert Muça

‘Babalja’ dhe të vërtetat që nuk duhet të harrohen

Nga Flogert Muça/ Java që po lëmë pas iu dedikua e gjitha çështjes ‘Babale’. Në të gjitha studiot televizive dhe portale vërshuan analizat, deklaratat politike,...

Komardarja ‘Babale 2’ dhe faktet që e shfryjnë atë

Nga Flogert Muça/ Çështja e Babales ka marrë përmasat e një skandali jo vetëm për faktin se e gjitha ishte një inskenim i paguar shtrenjtë...