Browsing Tag

ILIR ÇUMANI

Mirënjohje…!

ILIR ÇUMANI/ Nuk ndodh shpesh që në të përditshmen tonë të takosh e të njohësh nga afër njerëz krejt të zakonshëm, të cilët me jetën dhe veprimtarinë e tyre modeste bëhen shembulli…
Read More...