Home Tags Këshillin e Sigurisë Kombëtare

Tag: Këshillin e Sigurisë Kombëtare

Meta mbledh Këshillin e Sigurisë Kombëtare. Rama largohet

Kryeministri Rama dhe ministri Xhafaj po zhvillojnë një takim me presidentin Iliri Meta në ambientet e presidencës, ndërsa ne të njëjtën mbledhje janë prezentë...