Home Tags Laert Vasili

Tag: Laert Vasili

Vasili rikandidon për postin e Drejtorit të Teatrit Kombëtar

Aktori dhe regjisori, Laert Vasili rikandidon për drejtor të Teatrit Kombëtar. Me anë të një postimi në Facebook, ai shkruan se ka marrë këtë...