Home Tags Pedagoget

Tag: pedagoget

Vjen skandali i radhës ndaj pedagogëve

Thellohet skandali në raport me pedagogët. Pas vonesave me pagat, gjuhës së përdorur nga Kryeministri Edi Rama ndaj trupës elitare të sistemit arsimor në...

Pedagogët paralajmërojnë Nikollën: Do hyjmë në grevë të përgjithshme!

Forumi për Liritë Akademike dhe Autonominë Universitare ka dalë me një deklaratë në përfundim të takimit të djeshëm ku kërkon dorëheqjen e Bordit të...

Skemë e re kualifikimi për mësues e pedagogë

TIRANE- Bashkëqeverisja me qytetarët u zhvendos këtë herë në Gjirokastër ku ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë së bashku me ministrën e Kulturës Mirela...