Home Tags Rexhep Çelikun

Tag: Rexhep Çelikun

Ilir Meta për Rexhep Çelikun: Frymëzimi i brezave të artistëve të...

Presidenti i Republikës Ilir Meta ka shprehur dhimbjen e thellë dhe vlerësimin më të lartë, për mjeshtrin e valles shqiptare, Rexhep Çelikun, i cili...