Home Tags Video-përgjimi i Xhafajt

Tag: Video-përgjimi i Xhafajt

Video-përgjimi i Xhafajt, ka dhe pjesë të tjera

Audio përgjimi ndaj Agron Xhafajt, vëllait të ministrit të Brendshëm, Fatmir Xhafaj, vazhdon dhe ka ende pjesë të tjera që e implikojnë atë në...