Teksa protestat “vlojnë”, ambasada amerikane ka një thirrje për studentët shqiptarë!

0

Ambasada e SHBA-ve në Tiranë ka një thirrje për të gjithë studentët shqiptarë.
Bëhen të ditura ofertat verore të punësimit në universitet amerikane.

“Sot bën ftohtë jashtë, por përpara se ta kuptoni – vera do të vijë shumë shpejt!

Studentë të universiteteve, a jeni të interesuar që të kaloni verën duke punuar dhe udhëtuar në Shtetet e Bashkuara?

Nëse po, ju mund të shihni programin Veror të Punësimit.

Ky është një program shkëmbimi kulturor i hapur për studentë nga universitete të akredituara dhe rekrutimi për këtë program ka filluar! Për më tepër informacion – vizitoni faqen tonë të internetit”, njofton ambasada.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.