Home Aktualitet Tokat në bregdetin e Vlorës, nën hetim 7 përsona

Tokat në bregdetin e Vlorës, nën hetim 7 përsona

0

Njesia Task Forcë në Policinë e Shtetit identifikon afro 100 hekarë tokë me probleme dokumentacioni në vijën bregdetare të Vlorës.

Në hetim 7 persona, zyrtarë dhe përfitues të pronave. Nga hetimi rezulton se kanë mangësi përsa i përket pronësisë

Task forca ka analizuar të gjitha veprimet e kryera në 16 vite nga personat nën hetim

Dhjetëra pronarë të ligjshëm kanë depozituar ankesa te platforma e bashkëqeverisjes shkruan ora news.

Ndërkohë burime policore kanë shprehur dyshime se disa nga përfituesit e paligjshëm janë edhe zyrtarë të lartë në fushën e drejtësisë, si gjykatës apo prokurorë.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.