Valët e të nxehtit afrikan drejt Shqipërisë, ç’parashikojnë meteorologët

0

Valët e të nxehti afrikan godasin kontinentin europian duke bërë që temperaturat e ajrit të ngjiten deri në 45 gradë në gadishullin Iberik, njofton Meteolab, por, temperatura ekstremisht të larta priten në Evropën Qëndrore dhe pjesërisht në Mesdhe.

Vendi ynë do të jetë në periferi të kësaj vale ku temperaturat do të ngjiten deri në 38 gradë Celcius, situatë e cila do të vijojë deri në fillimin e muajit korrik, kur pritet që kjo valë e të nxehtit të përfshijë Ballkanin dhe Shqipërinë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.