VIDEO/ Dhëndri rrëzon nusen në ditën e dasmës

0

Dasma shoqërohet dhe me momente qesharake.

Njëra prej tyre është filmuar nga kamerat.

Në një ceremonie martesore në New York, të porsamartuarit pasi të prenin tortën do ia jepnin njëri tjetrit.

Por në atë moment dhëndri e ka shtyrë me forcë sa nusja është rrëzuar.

Për më shumë shikoni videon.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.