VIDEO: Një centimetër larg vdekjes

0

Ky është momenti tronditës kur një çiklist shpëton për një fije floku pa u shtypur nga treni.

Video e filmuar në Holandë, tregon çiklistin teksa priste qe të kalonte treni dhe më pas kalon tek shinat pa menduar se në atë moment do të kalonte një tren tjetër.

Teksa shikon trenin që po i vinte drejtpërdrejtë i riu ecën më shpejt dhe shpëton mrekullisht. (TemA)

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.