Zgjedhjet e brendshme në parti, plas sherri me karrige në LDK

0

Lidhja Demokratike e Kosovës është në procesin e brendshëm zgjedhor, ndërsa nuk kanë munguar incidentet dhe rrahjet.

Përveç problemeve në Ferizaj, Prishtinë, Mitrovicë, Viti dhe qytete të tjera në degë e nëndegë, probleme të mëdha ka pasur edhe në qytetin e Vushtrrisë.

Mediat kosovare raportojnë se gjatë përplasjeve fizike nuk ka munguar as hedhja e karrigeve.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.