700 euro shezlongu dhe 20 000 euro një tavolinë, njihuni me ishullin e miliarderëve në Greqi

0 18

E vërteta është se ishulli i miliarderëve është një nga ishujt më të shtrenjtë të pushimeve në Greqi, por në rast se dikush dëshiron të vizitojë baret dhe klubet e tij më të famshme të plazhit, atëherë … projekti bëhet edhe shumë i shtrenjtë. Bëhet fjalë për Mykonos dhe Mykonos nuk është për të gjithë! Dhe sigurisht nuk është për ata që nuk kanë një pasuri të vogël për të shpenzuar nëse duan të kalojnë disa ditë pushimi dhe të shijojnë shërbimet bazë, hiret dhe bukuritë që ofron ishulli dhe nuk e kanë mendjen të lëvizin si murgj në periudha e agjërimit.

Lista e çmimeve

Në Mykonos, jo gjithçka është thjesht e shtrenjtë, por shumë e shtrenjtë. Vit pas viti, dhe veçanërisht këtë vit, një cunami i pritshëm turistik pas pandemisë dyvjeçare do të jetë afërsisht i paarritshëm për njeriun mesatar, me të ardhura mesatare dhe pritshmëri mesatare. Paratë dhe çmimet që qarkullojnë i referohen një…bote tjetër, të marra nga ëndrrat më luksoze, thuajse të ndaluara të një njeriu normal.

Çmime e çmendura: nga marrja me qira e një shezlong që mund të arrijë deri në 700 euro për komplet deri në një tavolinë pijesh me 20,000 euro (konsumi minimal), të cilat duhet t’i parapaguash duke tarifuar kartën e kreditit para se të shkelësh këmbën në dyqan.

Njëkohësisht po hapen restorante të reja në fushën e kateringut dhe argëtimit, të cilat po rrisin rrezikshëm konkurrencën.

Tavolinat

Konkretisht, për paraqitjen e Solomunit gjermano-boshnjak, me një kasetë 100 mijë euro, pasi konsiderohet si një nga DJ-të më të njohur dhe më të njohur në Greqi, tavolinat më të mira në pistën “Pacha” kushtojnë 20 mijë euro (konsumi minimal. ) dhe mund të strehojë deri në 12 persona. Ofrohen menjëherë më vende më të lira të 15 000 eurove dhe kategoria e fundit janë tavolinat 10 000 euro.

Leave A Reply

Your email address will not be published.