Adobe do të ofrojë një version të Photoshop në ueb pa pagesë

0 22

Adobe ka planifikuar të lançojë një version të Photoshop vetëm në ueb. Kompania aktualisht po teston me përdoruesit në Kanada por eventualisht do ta bëjë të disponueshëm për të gjithë përdoruesit.

Aktualisht kushdo që jeton në Kanada mund të krijojë një llogari Adobe dhe ta aksesojë falas versionin ueb. Photoshop njihet prej kohësh si standardi i industri për editimin e imazheve por licencat e saj mujore kanë bërë që shumë pak ta përdorin.

Ndërsa shërbime pa pagesë si Pixlr, Canva dhe Photopea kanë joshur përdoruesit e thjeshtë por gjithashtu janë sofistikuar me kalimin e kohës.

Duke ofruar një version ueb pa pagesë, Adobe synon të arrijë një audiencë tjetër përtej asaj të zakonshmes.

Leave A Reply

Your email address will not be published.