Ambasadorja e SHBA: Një demokraci e fortë dhe e shëndetshme kërkon qytetarë që janë të informuar dhe t’i mbajnë autoritetet përgjegjëse

0 45

“Një demokraci e fortë dhe e shëndetshme kërkon qytetarë që janë të informuar, të angazhuar dhe t’i mbajnë autoritetet përgjegjëse”.

Kështu deklaron ambasadorja amerikane në Tiranë Yuri Kim, teksa ka publikuar një foto në Instagram me aktivistin Adriatik Lapaj.

“Faleminderit Adriatik Lapaj për një diskutim serioz mbi cilësinë e demokracisë sot në Shqipëri dhe për përgjegjësinë dhe fuqinë e qytetarëve të rregullt për të menduar vetë, për të ushtruar të drejtat e tyre dhe për të luftuar për drejtësi”, shkruan ambasadorja e SHBA.

Leave A Reply

Your email address will not be published.