Ambasadorja e SHBA: Shqipëria nuk mund të bëjë progres nëse e shikon korrupsionin si diçka të zakonshme

0 23

Ambasadorja e SHBA-ve Yuri Kim gjatë fjalës së saj në Konferencën e Parë Anti-Korrupsion ka folur për Reformën në Drejtësi.

Kim tha SHBA do të jetë pranë Shqipërisë për të luftuar krimin dhe tha se vendi ynë nuk mund të ecë përpara nëse e sheh korrupsionin si diçka të zakonshme.

Leave A Reply

Your email address will not be published.