Apeli liron nga burgu mjekun Edvin Prifti

0 27

Apeli ka ndryshuar masën e sigurisë për mjekun e QSUT, Edvin Prifti, nga arrest me burg në arrest shtëpie. SPAK i gjeti mjekut Edvin Prifti në banesë dhe në zyrë 250 mijë euro, si dhe 160 milionë lekë. Ndërsa për gjykatësen Enkeleida Hoxha gjykata dha masën Arrest me burg. Edhe për avokatin Aldo Tabaku ”arrest në burg”. Për mjekun u vendos masa pezullim nga detyra, ashtu siç është vendosur në mungesë më herët nga Gjykata e Shkallës së Parë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.