Bajram Bega emri i PS-së për President, Rama: Ja pse e zgjodhëm

0 40

TIRANË

Rama hap më në fund zarfin dhe zbulon emrin e propozuar nga Partia Socialiste për President të Republikës. Maxhoranca ka propozuar si kandidat për president Bajram Bega. Behet fjale per shefin aktual te Shtabit te Pergjithshem.

Përse keni zgjedhur zotin Bega?
Rama: Sepse është shëmbëlltyra e atij normaliteti dhe për të cilin ajo zyrë ka nevojë urgjente. Shefi i Shtabit të përgjithëshëm është një nga kandidaturat e propozuara brenda Grupit Paralementar të PS. Unë nuk kam qenë një ndër propozuesit.
ZHVILLIMET
Partia Socialiste ka mbledhur Kryesinë e PS-së, nga ku do të dalë dhe emri i kandidatit për President. Teksa gjithçka duket hermetike, të gjithë janë në pritje nëse do të dalë ‘tymi i bardhë’ nga PS për emrin e Presidentit të ri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.